Over Renée

Ik bied veel kennis, ervaring, creativiteit en energie om samen te werken met professionals en bestuurders aan complexe vraagstukken. Door mijn brede ervaring in verschillende communicatiedisciplines, maar ook werkvelden als customer succes, accountmanagement, marketing en management opereer ik over de grenzen van communicatie. Ik ben op mijn best bij uitdagingen die vragen om een ontwikkelproces en/of een integrale aanpak en interdisciplinaire samenwerking.

Blijven ontwikkelen

Het communicatievak ontwikkelt zich snel. Blijven leren en ontwikkelen is dus belangrijk. Voor verbreding en verdieping heb ik de internationale Masters of Corporate Communication (MScCC) aan de Erasmus universiteit gevolgd. Digitale communicatie is een van de grootste ontwikkelingen in het vak. Sinds januari 2021 ben ik een Registred Digital Marketeer. Dit jaar heb ik de training Into the Light, the art & science of storytelling gevolgd.
Ik krijg energie van complexe projecten met veel stakeholders en waar snel resultaten moeten worden neergezet. Ik kan me snel inwerken in een team. Als manager ben ik een verbinder met oog voor resultaat. Ik breng rust in een team en geef mensen de ruimte om te presteren.

Branches
• Tech - Wolters Kluwer, Microsoft, motion10
• Voeding - Friesland Campina International, The Greenery, Princes Foods
• Telecom - British Telecom
• Non-profit - Rijksoverheid, Gemeente Amsterdam, Transport & Logistiek Nederland, Dichtbij kinderopvang

Renée Reijers
06 344 043 22
renee@reneereijers.com